Hóban csapat a még titkolt Mercedes-Benz CLS Shooting Break

Téli teszten a Mercedes-Benz CLS Shooting Break

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tavasszal, a Genfi Autószalonon már minden bizonnyal végleges formájában láthatjuk a puttonyos CLS-t.

A Mercedes-Benz CLS Shooting Break még a 2010-es Pekingi Autószalonon debütált, s 2011 végén már a tesztelés alatt álló prototípust kapták lencsevégre - egyebek mellett a worldcarfans fotósai is. A puttonyos, meredek hátú CLS minden bizonnyal legalább 600 literes csomagteret ad majd, motorpalettája pedig vélhetően ugyanaz lesz, mint a négyajtós CLS-é, azaz 204-265 lóerős dízelek és 306-525 lóerős benzinesek várhatók 7 fokozatú automata váltóval, alapesetben hátsó-, a V6-os motoroknál opcióként összkerékhajtással. A legfrissebb, az autógyártók bevett téli teszthelyszínén elkapott videók szerint már a hajtáslánc, illetve az ESP finomhangolását, valamint az egész autó intenzív téli tesztjét végzik a gyáriak a svédországi Arjeplog közelében.
Hirdetés
Az egyre kevésbé álcázott ötajtós CLS így tavasszal, a Genfi Autószalonon minden bizonnyal gyártásba kerülő újdonságként mutatkozik majd be, s a márkát ismerve, nem sokkal később már a hazai piacon is elérhető lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?