Hogy képes vontatni egy Lamborghini?!

Utánfutót húzó Lamborghinit fotóztak, most kecske nem volt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tegyük fel, hogy valakinek megfordul a fejében, hogy komolyabb nyaralásra indulna, de csak Lamborghini áll a garázsban. Bérelni kéne egy nagyobbat, de az nem menne úgy.


Ami megtörténhet, az meg is történik. Tartja a mondás és hát miért nem fordulna elő olyan eset, amikor csak egy Lamborghini Gallardo áll az udvaron, meg egy sátorrá alakítható NDK-s lakókocsi? Jó, amit a Gallardo mögé kötöttek, az nem olyan, mint a nálunk a '80-as, '90-es években menő Skif utánfutó, de valami egész hasonlónak tűnik, még a kora is gyanúsan hasonló, bár színben már a Gallardóhoz igazították. De hogy kerül ez mögé? Létezik, hogy valaki, aki Lamborghinit hajt, nem apartmant, szállodai szobát, vagy más szállást bérel a nyaraláshoz? És különben is, hogyan vontat egy ilyen olasz sportkocsi?!
Hirdetés

Megannyi megválaszolatlan kérdést tudnék még feltenni, de sajnos senki nem tudta megállítani ennek a Lamborghnininek kiránduló holland sofőrét. Pedig nagyon kíváncsi lennék arra is, hogyan lehet felerősíteni egy középmotoros autóra vonóhorgot? Persze, a motort is tartó segédkeretnek vannak alul olyan pontjai, ahol két helyen felerősíthető egy vonóhorog, de az valóban alkalmas arra, hogy vontassanak vele? Nem hinnénk, hogy hosszú távon kifizetődő a művelet. Igaz, láttunk már Murcielagót is vontatni, ráadásul kecskéket az utánfutón, na, ott meg a középen kivezetett kipufogó lehet az érdekes pont. Minden esetre nagy az isten állatkertje, és alacsony a kerítés.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?