Hogy került egy Aston Martin a Burdzs-al Arab tetejére?

Dubajozás Aston Martin-módra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Százéves születésnapját ünnepli az Astin Martin, egy centenáriumnak pedig meg kell adni a módját. Luxusmarketing a köbön.


Idén ünnepli centenáriumát az Aston Martin, az ikonikus brit sportkocsigyár egészen pontosan január 15-én volt 100 éves. A jeles alkalmat meglovagolva az aktuális modellpaletta minden egyes tagjából piacra dobnak egy 100 darabos limitált szériát - különleges fényezéssel, tömör ezüstből készített porcelándíszes emblémával és a szokásosnál is pazarabb utastérrel, kerül amibe kerül. Júliusban lesz majd egy hatalmas márkatalálkozó Londonban, addig meg vélhetően további hasonló akciókkal hívják fel magukra a figyelmet. Mert az, hogy a dubaji Burdzs-al Arab szerény 7 csillagos és 321 méter magas penzió tetejére biggyesztenek (naná, hogy helikopterrel) egy Vanquish szupergépet, mi más lenne, mint elegáns extravagancia, luxusmarketing a köbön. A második mellékelt videó az Aston Martin első 100 évét foglalja össze autóstul és celebestül, inkluzíve persze James Bond, akinek bőrébe bújva például Daniel Craig ugye rommá tör egy DBS-tDB9-est a Casino Royale-ban. A hatalmas bukfenc persze kimaradt az összefoglalóból, de azért így is érdemes megnézni, nyálat csorgatni és nekiállni gyűjteni minimum 15,5 millió forintot, mert annyiért már kapni egy 2005-ös DB9-et...
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?