Hogy lehet még mindig működőképes ez a Toyota GT86-os?

Ez az, amit még a szakértők sem értenek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem gyengén tört össze ez a Toyota GT86-os, mégis a saját kerekein gurult be a szervizbe. A nagy kérdés még mindig az: hogyan?

Június 26-án szomorú, de mégis mókás napra virradtak a Missouriban lévő, 417 Motoring Parts autóalkatrész-forgalmazó munkatársai, illetve a Toyota GT86 fanatikus rajongói. Aznap történt ugyanis az a szerencsétlenség, hogy az alábbi képeken látható, a totálkáros jelzőt is kiérdemlő autó a saját erejéből, a saját kerekein begurult a műhelybe.
Bár a konkrét balesetről nincsenek információk, az jól látható, hogy az egyik oldalán valami köré hajlott az autó törzse, így vélhetően vagy egy villanyoszlopnak, vagy egy fának csapódott a járgány.
Hirdetés

A szélvédő is betört, a tető is elhajlott, gyakorlatilag alig maradt ép felület a Toyota GT86-on. Éppen ezért nem is fogják helyrepofozni, bár kétségkívül érdekes előtte-utána mutatvány lenne. Ami viszont érdekes: mivel a motornak úgy tűnik, hogy nem esett túl nagy baja, és mindössze 10.460 km-t futott eddig az óra alapján, 3.300 dollárért kezdték el árulni az Instagramon. Érdekes vállalkozás az biztos…
Te ilyen előzmények után, vennél így alkatrészt?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?