Hölgyek alulöltözve, autók feltuningolva

Amerikában fotózzák a Miss Tuning naptárat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Májusban, a Tuning World Bodensee kiállításon szavazták meg Kristin Zippelt a legszebb hölgynek, aki egy autó mellé naptárfotózási lehetőséget is kapott. Helyszíni beszámolónk.

A Tuning World Bodensee kiállítás nem csak bivalyerős sportkocsikról, használhatatlanná tuningolt limuzinokról, és dobhártyarepesztő hifikről szól, hanem – a jellemzően férfi közönség örömére – szépségkirálynőt is választanak. Idén Kristin Zippelt választották a legszebbnek, így egészen a jövő évi kiállításig ő viselheti a Miss Tuning címet. A koronán kívül egy Nissan Micrát kapott ajándékba az egyébként orvosi egyetemen tanuló hölgy, illetve egy lehetőséget saját naptárban való megjelenésre. A fotókat a napokban készítik az Egyesült Államokban, a munkálatokról most egy werksorozat látott napvilágot. Ezekből kiderül, valójában milyen kemény munka egy-egy megfelelő fénykép elkészítése, mert nem lehet mindent retusálással megoldani – könnyebb a kútfejet arrébb rakatni két izmos emberrel, mint később a számítógépen virtuálisan odébb tolni, és az sem árt, ha a homokszemeket fogkefével távolítják el az abroncsról a felvétel készítése előtt.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?