Horror tuning a Rolls-Royce Ghosthoz

Tessék megkapaszkodni vagy leülni. Fenice Milano Ghost

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nevet akar szerezni magának a nemesítők között a Fenice Milano cég, elég ízléstelen Rolls-Royce Ghosttal próbálkoznak.

Meglepő, milyen keskeny a határ az ízléstelen csicsa és a jól sikerült Rolls-Royce átalakítás között. Vegyük például az olasz Fenice Milano Diva névre keresztelt alkotását, amely a Ghost nemesítésével született. A sötétkék-ezüst és a fehér-arany kombináció még egészen jól mutat, de a bordó-fehér-arany összeállítás már egyszerűen túl sok. Oda az autó természetes eleganciája, márpedig egy Rolls-Royce Ghost-nak nincs szüksége olcsó bizsura ahhoz, hogy felfigyeljenek rá az emberek – már önmagában is magára vonzza a tekinteteket. Magától értetődően a réz színű részeket rézzel vonják be, az arany kiegészítőket valódi arannyal galvanizálják – természetesen csak a fém részeket, a műanyagokat csak festik.
Az utastérben csak egyféle kialakítás van, teakfa vagy sötét tölgy fabetétet lehet kérni a valódi, 24 karátos arannyal telepakolt belső térbe, ahol még az üléseket is lecserélik a gyárinál ergonomikusabb darabokra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?