Huszonhárom emeletnyi zuhanás után mentett életet egy Volkswagen

Volkswagen mentette meg az öngyilkost

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Öngyilkosságot hiúsított meg egy Volkswagen, a sofőr és az autóra 100 méterről zuhant öngyilkos is túlélte a balesetet.

Nehéz eldönteni, hogy siker-e, ha egy öngyilkosság sikertelen, rendszerint mégis úgy könyveljük el. Most egy taxi mentette meg a Buenos Airesben, azaz Argentína fővárosában a 23 emeletes Hotel Crown Plaza Panamericano legfelső emeletéről, az étterem teraszáról leugrott nő életét. Az eltökélt öngyilkos higgadtan egy kávét rendelt, majd pénztárcáját az asztalon hagyva kiment a teraszra és átmászott annak korlátján. Mindezt szerencsére látta egy rendőr s a hotel előtt parkoló taxiból azonnal kiparancsolta a benne ülő taxist, így néhány másodperccel később már az üres autóba csapódhatott a mindössze 30 éves hölgy.
A dél-amerikai és mexikói piacon népszerű Volkswagen Gol (Mexikóban Pointer) kisautó gyűrődő zónaként mentett életet. A hölgy ugyanis a tetőre, illetve a szélvédőre zuhanva, azaz pont a néhány másodperccel korábban kiszállt sofőr helyére esve túlélte a balesetet, az autó viszont totálkárossá tört, még padlólemeze is megroppant. A csaknem 100 méteres esést természetesen nem úszta meg sértetlenül a hölgy sem, több belső szerve, mája és lépe is sérült, csípője és több bordája is eltört, ám mindezek ellenére sokat, konkrétan az életét köszönheti az ott parkoló taxinak, a sofőrje pedig a rendőrnek köszönhetően maradt életben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?