Hyundai-ra cserélte az Audit a Vasember

Hamarosan akár te is megvásárolhatod a Vasember Konáját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meglepetéssel készült a jelenleg is zajló Comic-Con kiállításra a Hyundai. Elhozták a rajongóknak Vasember Konáját.


Vasember majd pont egy Konával jár, mi? Tehetnénk fel a kérdést jogosan, hiszen a dollármilliárdos zseni és nem mellesleg szuperhős a filmekben leginkább olyan sportautókkal jár, mint például az Audi R8 vagy az Acura NSX. Persze a világ változik, a Végtelen Háborúban például a fele meghal, de Tony Stark, tehát a Vasember a túlélők között szerepel. Így akár még bele is magyarázható, hogy a happy end nélkül záródó nagy csata után szerényebbé válik és beéri a Hyundai Konával.
Hirdetés

Ha nem is olyan menő, mint egy R8, azért a Kona Iron Man Edition dizájnerei kitettek magukért. Egyedi nappali menetfényt kapott, amitől állítólag a Kona frontja jobban hasonlít a Vasember arcát eltakaró páncélhoz. A motorháztetőbe mélyesztettek egy V-alakú hűtőnyílásra hajazó díszt, amelyen a Marvel felirat díszeleg, az autó tetején pedig egy Vasember logó mutatja, hogy mit jelképez az autó.

A kéttónusú fényezés, a Vasember páncélvörös színével jól áll a Konának, ahogy a szuperhős maszkját közepükön viselő, 18 colos könnyűfém keréktárcsák is. A vörös megjelenik az utastérben is, bár eléggé szűkmarkúan mérték hozzá a festéket. Egyedi a váltógomb, emellett a HUD és az infotainment rendszer is tele van a Vasemberre utaló grafikákkal.

Viszont az egészben az a legjobb, hogy az egyre gyakrabban felbukkanó Marvel vagy más képregényhősöknek emléket állító koncepcióautókkal szemben a Hyundai gyártani és forgalmazni is fogja a Vasemberről mintázott Konát. A gyártás decemberben indul, és a különleges autót globálisan tervezik piacra dobni. Persze csak külön rendelésre, hiszen a vásárlók nagy része nem feltétlenül képregény kocka.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?