Idén is jött néhány érdekes reklámfilm a Super Bowl alatt

Összegyűjtöttük a Super Bowl alatt vetített autós reklámokat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az NFL bajnokság csúcspontjára még mindig előszeretettel készülnek új reklámokkal az autógyárak

Az USA egyik, ha nem a legnézettebb sporteseménye a tojáslabdás foci döntője. A hatalmas létszámú közönség természetesen nem hagyja hidegen a különböző vállalatok marketing osztályát, ezért az év legütősebb reklámfilmjeit általában megpróbálják a sporteseményre időzíteni. Az alábbiakban megnézheted az autógyártók felhozatalát.
Az Audi azt kéri reklámfilmjében, hogy engedd el a belsőégésű motoros járműveket. Mindezt úgy oldották meg stílusosan, hogy Maisie Williams énekli a Let it Go című dalocskát a Jégvarázs című animációs filmből. Azért megnézném az Audi sportrészlegének (őszinte) véleményét is erről. Maradva a villanyvonalon az új Hummert is hirdetik már. A GMC logója alatt egy csendes szörnyeteg érkezik, így a reklám üzenete itt az, hogy milyen fantasztikus az ezer néma lóerő. Kérdéses, hogy az igazi benzinvérűeknek elég meggyőző-e az ezer néma lóerő gondolata.
„Nagyszerű nap ez egy autós üldözéshez” – szól a Porsche mottója, ahol egy majdnem egész palettás hirdetést alkotottak, de azért mégiscsak a Taycant próbálják középpontba helyezni. Tény, hogy a villanyautójuk az üldözött, tehát mindenkinél gyorsabb, de nem vagyok benne biztos, hogy a Taycan válik szimpatikusabbá, amikor egy 911 GT2 RS is üvölt mögötte. További érdekessége a videónak, hogy ha kikockázva nézed a Porsche múzeumában felvett jeleneteket, akkor kiszúrhatsz egy járgányt, ami nagyon úgy tűnik, hogy a legfrisebb GT3.
A Toyota is a humorra épít az új Highlander reklámjában. A három üléssorral megáldott SUV ugyanis kész megmenteni a hősöket.
A Kia komolyabb hangot üt meg a Seltos reklámjával. Ebben egy NFL játékos, az Oakland Riders sportolója, Josh Jacobs ad bölcs tanácsot fiatalkori önmagának.
A konszerntárs Hyundai reklámjában Chris Evans tűnik fel, bár most nem Amerika Kapitány szerepében. A középpontban pedig az új Sonata és annak parkoló asszisztense áll egy kis nyelvi viccelődéssel.
Hirdetés
Egy harmadik reklám is érkezett a konszerntől, méghozzá a Hyundai luxusmárkájától a Genesistől. Mindenképp nézd végig, mert a csattanó a végén jön. A végére egy igazi gyöngyszemet hagytam, persze ha még nem láttad az Időtlen időkig című filmet, akkor kevésbé találod majd ütősnek. Bill Murray és az aranyos kis mormota filmes utalásokkal fűszerezi a Jeep Gladiator hirdetését.
Neked melyik tetszett a legjobban? Írd meg a kommentek között!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?