Idén is lesz! Lada találkozó nemzetközi szinten

2. International Lada Meeting, Soltvadkert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jövő hétvégén három napon keresztül számos ország Lada-rajongóinak részvételével Soltvadkerten lesz a 2. International Lada Meeting.

[kepallobal=308608]A retróhangulat kötelező[/kepallobal] A KGST-korszak elérhető elitautója volt a Lada, a mai fiatal felnőtt korosztály, és persze az idősebbek még mind azon szocializálódtak, hogy a Lada Az Autó. Nem csoda, hogy talán a legkomolyabb hazai rajongótáborral e márka rendelkezik, s a Lada Club Hungary immár második éve nemzetközi szintű márkatalálkozót szervez. Idén - is - Soltvadkerten lesz az International Lada Meeting, immár második alkalommal. A jövő hétvégi buli már pénteken kezdődik, s a programok jellegzetessége, hogy a bulihangulatot keresőknek, a csak hobbiból Ladázóknak és az igazi fanatikusoknak is lesznek vetélkedők. Kezdve azzal, hogy a homokból épített Ladákat is kétféle kategóriában, méret és részletesség szerint fogják díjazni, de például a Lada-limbó vetélkedőben is lesz "Pro" (csak a sofőr ülhet a felfújt gumijú autóban) és "Crazy" kategória (akárhány ember ülhet a kocsiban, illetve a kocsin, lehet akár felnin is gurulni).
Továbbá brigádversenyek, sexy kocsimosás, retró buli, Bon Bon koncert, hangnyomásverseny, gumifüstölés és sok egyéb is lesz. Nem csak a helyszín, a jegyárak is a tavalyiak, az időpont éppen csak aktualizált, 2014. augusztus 22-24. Részletes program és információk a Lada Club Hungary oldalán.
Hirdetés

Hangulatkeltő videó tavalyról alább, korhatáros autómosás-felvétel, azaz a híres sexy autómosás pedig az LCH oldalán.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?