Igazságosztót mutat be a Lexus – a mozivásznon

A Lexus vadászgépe segíti a Sötét zsarukat az univerzum megmentésében

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lexus vadászgép szerepel a Sony Pictures ma bemutatkozó Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül című filmjében.

Ma esete debütál a Men In Black - Sötét zsaruk a Föld körül című film, benne pedig a Lexus QZ 618 Galaktikus Igazságosztó, ami a márka vadászgép-flottájának első darabja. Az egyelőre még csak a sötét zsaruk számára elérhető jármű a márkától megszokott módon hibrid technológiával működik, ráadásul egyetlen gombnyomással alakul át egy Lexus RC F sportkupéból. Az átalakítás után sem UFO, hanem IFO (azonosított repülő tárgy) lesz és persze minden idők legnagyobb Lexus modellje. Mindemellett ez az egyetlen olyan modell, amely az Univerzum legsötétebb fekete (Árnyfekete1) színében is megrendelhető. „A Lexus vadászgép híven tükrözi a márka jövőjét – méghozzá a nagyon-nagyon távoli jövőjét.” - fogalmaz Lisa Materazzo, a Lexus helyettes marketingigazgatója. „Fejlett idegensemlegesítő technológiájával, teljesítményével és a kifinomult formavilágával ez a jármű külön kategóriát képvisel.” Miként az a moziból kiderül (majd) az „Ügynökség” által megszervezett szupertitkos együttműködés révén a Lexusnak sikerült megszereznie a Kvazár Erőforrás Technológiát (QPST), melynek segítségével egy pillanat alatt el lehet jutni az Univerzumon belül bárhová, a legközelebbi Aktív Galaktikus Mag3 (AGN) energiájának felhasználásával. A Csillagszerű Tárgyak4 (QSO) minden olyan galaxisban megtalálhatók, ahol van egy óriási tömegű központi fekete lyuk. Éppen ezért a QPST-hajtású Lexus járművek fekete lyukakról kapták a nevüket.
Hirdetés
A Gamma-sugár fényszórókkal szerelt gép 100 km/órára gyorsulása 0,0000000000001 nanoszekundum, végsebessége a fényével egyenlő, ülései a Lexus legújabb átalakítható fotele - 31 pontos biztonsági övvel, a biztonsági rendszer pedig nem mással, mint erőtér technológiával dolgozik e modellnél. Az "Igazságosztó Csomag" feláras opcióként szerepel, s az egyelőre nem tudni mikor piacra lépő modellt az Árnyfekete mellett hat egyéb színben is szállítaná a Lexust, de ajánlani mégis csak az előbb említett árnyalatot tudják a gyáriak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?