Így alakulnak ki télen a kátyúk

A Magyar Közút megmutatja a kátyúk kialakulásának okát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét egy rövid, de annál informatívabb videót hozott a Magyar Közút!

Az elmúlt napok hóeltakarítása és a síkosságmentesítés után mostantól a kátyúk javítására koncentrál a Magyar Közút. Annak szemléltetésére, hogy jobban megértsék az emberek, hogyan alakulnak ki télen a kátyúk, illetve azokat hogyan tudják javítani ilyen időjárási körülmények között, a Magyar Közút kimondottan egy TikTok videóval készült. Ettől egyszerűbben és közérthetőbben már nem lehet körbejárni ezt a témát, így a TikTok videót minden közlekedő figyelmébe ajánlja a közútkezelő.
Hirdetés
@magyarkozut Ettől egyszerűbben már nem lehet összefoglalni ezt a témát. #magyarkozut #nekedbe #fyp ♬ eredeti hang - Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2023.01.24. at 16:36
  Permalink

  Hát, ehhez a “teljesítményhez” nem kellett a túlfizetett bürokrata galeri.
  Ettől sokkal-sokkal egyszerűbb a megoldás:
  -egyszer kell jól megcsinálni, nem sokszor sz.rul!

 • 2023.01.25. at 05:37
  Permalink

  Az a baj,hogy a kátyúzás(jobb, mint a semmi ez egyértelmű) csak amolyan enervált próbálkozás, hogy megpróbálják helyre hozni azt,ami alapjaiban elvan baszva.

  Nem tudom mi az oka…a nagy teherforgalom,az időjárás vagy a talaj fajta….de hogy egy újraaszfaltozott út felgyűrődjön és kráterek legyenek rajta 1 év után, itt valaki valamit kurva szarul csinál.

 • 2023.01.25. at 05:55
  Permalink

  Annál szánalmasabb látvány meg nincs, amikor van egy úttest,ami igazából nem is test, hanem kátyúfoltozások szinte már egybefüggő folyamata. Ilyen igazi puklitl tenger.

  Szó se róla..jobb mint a kátyútenger… de ez így a szánni való szar balkán szint.

Vélemény, hozzászólás?