Így csavarodott fára egy Lamborghini Huracán

Nem mindig csak örömkönnyeket csal az arcodra a 640 lóerő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elcsépelt gondolat, ám ilyenkor mindig felmerül, hogy mit ér az erő, ha nem uralod. 640 lóerő már nem játék.


Egy sportautó találkozóról tartott hazafelé az a Lamborghini Huracán Performante, amely mondjuk úgy: túltolta a menőzést London utcáin. Az autó vezetője egy szűk utcán próbálta demonstrálni az olasz sportautó nagyszerűségét. Padlóig nyomta hát a gázpedált, hogy az 5,2 literes, V10-es motor kellőképp kiüvölthesse magát, és az utca vége felé iramodott. Igen ám, de egy saroknyira valami hiba csúszhatott a mátrixba, mert az autó kicsúszott és megcélzott egy fát. Persze ez annyira nem vicces, hiszen a fáknak, oszlopoknak csapódás az egyik legveszélyesebb formája az ütközésnek. Ám szerencsére itt se a járókelőknek, sem az autóban ülőnek vagy ülőknek nem esett bántódásuk, ezért merek egy kicsit cinikusabb hangnemet megütni.
Hirdetés

A Huracán csúnyán összetört, ha a tulajdonos biztosítása nem fedezi a javítás költségeit, (ha egyáltalán érdemes javítani), akkor nagyon mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a Performante modell az aerodinamikai módosításaival még bonyolultabb szerkezet, mint az alap Huracán. Nézd meg az alábbi videóban az esetet, amit végig lefilmeztek!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?