Így fog kinézni a valaha volt legnagyobb BMW

Íme a BMW X7 álcázás nélkül

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Leginkább csak álcázva láthattuk eddig a hamarosan érkező legnagyobb BMW-t. Az X7 most megmutatja teljes külsejét, ami szinte teljes egészében hozza a tanulmányautót.


Ismét egy lépéssel közelebb kerültünk ahhoz, hogy megismerjük a valaha volt legnagyobb BMW-t. Az X7 már a küszöbön toporog, hamarosan be is mutatkozik, ám addig még van egy-két hónap, viszont az autó már nagyjából kész. Ezt mutatja az is, hogy Brazíliában levédették a formatervét és a Motor1.com brazil munkatársai bele is akadtak. Az új hétüléses SUV formája persze kevésbé meglepő, ám most láthatjuk először az összes végleges részletet, ami nagyon jól hozza a tanulmányautót, épp csak egy-két helyen változott, mint például a hátsó lökhárító díszítéseiben.
Hirdetés

Az X7 három sor üléssel érkezik majd, ha hihetünk a pletykáknak, akkor tengelytávolsága 3010 milliméter lesz, a teljes hossz pedig 5010 milliméter. A három sorból alapesetben hét, kényelmesebb felszereltségben pedig hat ülést kap a vásárló, utóbbi esetben a középső sorban két teljes értékű fotel lesz elhelyezve. Az X7 motorpalettájának nagy része megegyezik majd az új X5-ével, ám vélhetően négyhengeres motorja nem lesz, a 4,4 literes V8-asra és a sorhatos dízelekre viszont számíthatunk. Az X7 gyártása még idén elkezdődik az amerikai Spartanburgban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?