Így készíthetsz hatkerekű Suzuki Jimnyt!

Rövid videó a Suzuki Jimny 6 kerékre állításáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Népszerűnek tűnik az új Suzuki Jimny azokon a piacokon, ahol már forgalmazzák. Ezért sem meglepő, hogy oflyamatosan érkeznek róla a legkülönfélébb rajongói elképzelések.


Telitalálatnak tűnik eddig az új Jimny a Suzuki részéről, hiszen akkora már rá a kereslet, hogy egyszerűen nem tudják követni a legyártott darabszámokkal. Legalábbis azokon a piacokon, ahol a jobb oldalra kerül a kormány. A márka elsősorban a japán megrendelőknek kedvez, ők kaphatják meg előbb a megrendelt modelleket, ami persze nem meglepő. Így viszont a brit vásárlók maradnak hoppon, ugyanis nekik tovább kell várniuk a kiszemelt autóra. Hatkerekű változatot azonban senki nem kaphat, viszont virtuálisan pofonegyszerű alkotni egyet.
Hirdetés

Na jó, ha nem is pofonegyszerű, azért nem tűnik olyan nagy ördöngösségnek az alábbi videót megnézve. Az SRK Designs stúdió gondolt egyet és megmutatta, hogyan lehet a Photoshop segítségével az alapváltozatnál menőbb Jimnyket alkotni. Menet közben felbukkannak a Mercedes G-osztály 6x6-ról ismerős kerekek, offroad gumiabroncsok és az első lökhárító, valamint a szélesített sárvédők is a csillagos márkáról származnak. A végeredmény pedig magáért beszél, bár elgondolkodtató, hiszen jól mutatja, hogy nem szabad mindent elhinni, amit látunk, mert profi Photoshop munkával rendkívül valósághű „csalásokat” lehet alkotni. Nézzétek meg a videót!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?