Így lehet tönkretenni egy Volkswagen Transportert

Vontatott autóban az árokban is csak a sofőr tartózkodhat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A józan ész és a KRESZ szabályait is megszegte a Volkswagen Transporter sofőrje. Lett is baj.

Vontatott autóban csak a sofőr tartózkodhat. Különösen igaz ez akkor, ha az autót épp egy árokból kell kihúzni, és akkor, ha az utasok nyilvánvalóan alkoholos befolyásoltság alatt állnak. Az alábbi videón így volt. Hiába küzdött a Volkswagen Transporter Syncro saját erejével is, még a traktor is alig tudta kihúzni.
Hirdetés

Volt TDI-féle korompuszi, égett a kuplung, feszült a hajtáslánc, a futómű, és még a terepakadályban megakadó első lökhárító is, utóbbi lefele, a Transporter csaknem akart kijutni az árokból. Gondolták ezért a hátsó utasok, hogy kiszállnak az árok felőli tolóajtón. Hát nem lejött az is.
A képek alapján nem voltak szomjasak. Mindez fent északon, Lettországban adódott, és került fel a Youtube-ra, 2013 decemberében. Legyen örök mementó, ne csak könnyeket facsaró kárörömforrás.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 15:41
    Permalink

    Már bocsánat, nekem van traktorom (MTZ 80LE), tisztelt cikkíró, tudja hogy húzta volna ki a “küzdő” traktor, ha akarja? Azért nem húzta meg jobban, mert nem akarta, hogy felboruljon. Egyébként az egy fa-szállító, un. erdészeti közelítő, na azon több tíz tonnát visz ki az erdei útról a traki. Akkor mi ez az 1,8 tonna? Aszfalton. A hidraulikus emelőre kötve simán kiemelhette volna az elejét a Transporternek, sőt az egész verdát utasokkal, meg tokkal-vonóval. A traktorokról is lehetne pl. cikk, úgy is eléggé fiús játékok, és Önök is jobban megismernék az erejüket t. szerkesztőség! Üdv

Vélemény, hozzászólás?