Így lesz összeverve a parkoló autónk

Videón az ajtórányitás pszichológiája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hú rányitottam! Nem baj, ülj vissza, és arrébb megyünk. Betétlap nincs, karcok és horpadás igen. Videón az ajtórányitás pszichológiája.


Oroszország a fedélzeti kamerák Mekkája. Ez a videó is egy fedélzeti kamerás gyöngyszem. Már lassan a nénik gurulós szatyrán is lesz kamera, de kell is. Nálunk szerencsére nem ennyire rossz a sokat szidott közlekedési morál, de a parkolós ajtócsapkodás és az össze-vissza parkolás persze nálunk is népi hagyomány.
Hirdetés


A felvételen a szokásos szituáció látható, szinte oktatófilm szerűen - ilyet ne csináljunk! Ezüst Chevy parkol, fekete Renault mellé áll, ráigazít - eddig rendben van. De nagy a szél, vagy a nyegleség, vagy mindkettő, ezért a hosszú hajú hölgynek sikerül izomból rányitni az ajtót a másik kocsi oldalára (tessék nyugodtan a 20. másodpercig pörgetni a filmet). A Chevyt meg is mozdítja a lendület. A kép, ahogy a hölgy és ura állnak és nézik munkájukat, leírhatatlan. A döntés hamar megszületett. Betétlapot, vagy egy elérhetőséget hátrahagyni minek? Egyszerűbb odébb állni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?