Így mosd a modellautódat a Nissan szerint

Nem sűrűn koszolódik be egy modellautó, de a Nissannál tudják rá a megoldást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Aki modellautókat tart, vagy gyűjt tudja, hogy a por a legfőbb ellenség, a távol tartása nehéz, takarítani meg kényes dolog. A Nissannál tudják a választ erre a problémára.


Ha felelősségteljes modellautó gyűjtők vagyunk tudjuk, hogy olyan messzire el kell kerülnie a kosznak, pornak, amennyire csak lehet. A modellautó takarítása körülményes és veszélyes, a Nissannál viszont most megmutatták, ők hogy mossák a modellautókat. Persze, ez csak egy nagy poén, az a szerencsétlen méretarányos 370 Z nyilván nem élte túl sérülések nélkül a mosás modellezést. De mégis mi ez a gép és mire használják? Mert ez egy létez gép, és használják.
Hirdetés

Nem, nem modellautó mosó, ezt a szerkezetet a Nissan farmingtoni fejlesztőközpontja használja és az ott benne egy valódi autómosóból származó kefe darabja. A műanyagszálas kefe percenként maximum 180-at forog és az a dolga, hogy naponta több órán keresztül fémlapokat mosson. Ezekre a gyártó új fényezéseit vitték fel korábban és a fényezés tartósságát vizsgálják. Nem minden esetben igaz, de általában a gépi autómosók nem tesznek jót a fényezésnek, viszont kényelmes és sokszor olcsó megoldás, így a gyártóknak erre is gondolniuk kell.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?