Így (nem) kell átugrani egy száguldó autót

Salto mortale – szerencsére senki nem halt meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Peugeot 2008 bemutatóján kaszkadőrök verekedtek, kardoztak, ugráltak a háztetőről vagy épp át az autón. Utóbbira Amerikában is vállalkozott egy tinédzser, ráadásul nem is lassan mozgó kocsit próbált átugrani. Videón a szerencsés salto mortale.

Pár nappal ezelőtt debütált itthon a Peugeot 2008, s ha már a premiert a márkaimportőr az Origo Filmstúdióba szervezte, Piroch Gábor csapata pazar kaszkadőrbemutatót tartott - utalásképp a vadonatúj crossover reklámkampányára. Ennek valami olyasmi a lényege, hogy a 2008-ban ülve mind ünnepelt és irigyelt mozisztárok volnánk, na de mindegy, a lányok-fiúk tényleg bravúros kis műsort nyomtak verekedéssel, kardozással, háztetőről és át az autón (az álló autó gépteteje fölött) ugrálással. Biztonságban, profin. Nem úgy, mint az alábbi videóban látható amerikai srác, aki szórakozásképp szökellt át a szemből - nem is kis sebességgel - érkező autón. Másképp tervezte, mint ahogy elsült, meg is ütötte magát és be is törte a szélvédőt, így viszont látványosra sikeredett a szerencsés salto mortale. Mert ebből akár halálos baleset is lehetett volna, és persze senki ne próbálja meg utána csinálni. Vagy irány a kaszkadőrsuli.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?