Így néz ki belülről a Megyeri híd!

Átmentél rajta már vagy ezerszer, de így még biztosan nem láttad a Megyeri-hidat!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha kíváncsi vagy rá, hogy néz ki belülről az ország - idén már két - legnagyobb karácsonyfájaként funkcionáló Megyeri-híd, akkor jó hírünk van: videón nézheted meg, ahogy a Magyar Közút egy munkatársa végigjárja a 35 emelet magas épület belsejét.

A 100 méter, avagy nagyjából 35 emelet magas Megyeri híd pilonjai az elmúlt napokban 100 méter magas karácsonyfákká alakultak, a Magyar Közút immár hagyománynak mondható ünnepi attrakciójáról mi is beszámoltunk. A látványosságnak a közútkezelő állítása szerint ismét hatalmas sikere van az online térben és a helyszínen egyaránt. Rengetegen keresték fel szenteste és karácsony első napján is az ünnepi díszbe öltözött hidat, ám így még ők sem láthatták.
Hirdetés
A nagy érdeklődésre való tekintettel ugyanis a Magyar Közút most egy exkluzív videót tett közzé a hivatalos TikTok oldalán, ahol nemcsak kívülről mutatja be az ország egyik legnagyobb és legkedveltebb hídját, hanem betekintést engednek a híd belsejébe és a legmagasabb pontjára is, ahonnan még lélegzetelállítóbb látványt nyújtanak a 100 méter magas, karácsonyfává alakított pilonok. A videót alább tekinthetitek meg, érdemes rászánni azt a pár percet, főleg akkor, ha te is napi szinten használod az óriási látványosságot, hiszen így még biztosan nem láttad!
Hirdetés
@magyarkozut Csak kevesen juthattak eddig a 100 méter magas Megyeri-híd tetejére. Most @Pécsi Norbert Sándor kommunikációs vezetőnk egy exkluzív bejárást tart nektek, és kívül-belül, mindenhonnan megmutatja nektek nappal és éjszaka is a hidat. #magyarkozut #nekedbe #fyp #megyerihíd ♬ Aesthetic - Tollan Kim
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?