Így néz ki, ha egy Corvette-nél túladagolják az aranyat

Alaposan bearanyozták ezt a Corvette C7-et

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezt a Corvette C7-et elnézve nehéz eldönteni, hogy kicsit túltolták-e az aranyat, vagy ez még a pont belefér kategória?

Egy floridai Corvette tulajdonos úgy döntött, hogy egy kicsit szeretné feltűnőbbé tenni az egyik C7-esét. Ehhez a partnert a TS Designs tuningműhelyben találta meg, akik vállalták, hogy némileg átformálják neki az egyik Corvette Convertibile-t, ami a tulajdonában van.
Hirdetés
Ahogy az a képeken is látható, ezen a Corvette C7-en mindenhol az aranyszín dominál: nem elég, hogy az autó karosszériája végig aranyban pompázik, ugyanez a szín figyelhető meg a az újonnan felszerelt Forgiato GTR felniken is. Az elülső kerekek 20, míg a hátsó abroncsok 22 hüvelykesek. Arról nem szólt a fáma, hogy az autó belsejében is felújításra került-e valami, vagy csak a külsejét igazították a tulajdonos ízléséhez. Mindenesetre a tulaj annyit elárult, hogy ezt az aranyszínű csodát inkább hétvégi utakhoz fogja használni, hétköznapi használatra még ott áll ugyanis a garázsában egy kék Corvette C7 is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?