Így nézhet ki a villanyhajtású Mustang SUV!

Egyelőre csak renderelt, nem hivatalos képek terjednek a Mustang SUV-ról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két hét és lerántják a leplet a Mustang vonalait idéző Ford szabadidő-autóról, amely ráadásul tisztán villanyhajtású modell lesz. Nem véletlen, hogy már most nagy az érdeklődés iránta.

A nagy érdeklődés magával hozta a különféle fantáziarajzok megjelenését is. Ám most a Mach E forum nevű oldalon bukkantak fel olyan elképzelések, amelyek talán a legközelebb állnak a valósághoz. Hogy miért Mach E? Nos, még korántsem biztos, de állítólag az új SUV neve Mach E vagy Mach 1 lesz.
Hirdetés
A fórumon három képet mutattak, amelyek között csak a szín a különbség. Ezeket a színeket a Mustang jelenlegi palettájáról válogatták be, a renderelt képeket pedig a nemrég kiszivárgott valódi CAD képek, illetve a Ford hivatalos ízelítőjében mutatott képsorok alapján készítették el. Egyelőre nem lehet sokat tudni az autóról. Annyi biztos, hogy egy új villanyautók számára fejlesztett platformra épül, és a Ford ígéretei szerint a menetdinamikát tekintve is a Mustangot idézi majd a gép. Valószínűleg összkerékhajtású és hátsókerék-hajtású változatban is kapható lesz, többféle teljesítményszinttel. Sőt, állítólag a hatótávolsága eléri majd a WLTP szerinti 600 kilométert. Az igazság november 18-án kiderül.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?