Így nézhet ki a Volkswagen Golf frissített kiadása

Három éve érkezett, ősszel akár új arcot kaphat a Volkswagen Golf VII

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csaknem három éve, 2012 őszén debütált a Volkswagen Golf VII, idén ősszel akár kaphat is egy enyhe ráncfelvarrást. Pedig nincs szüksége rá.


Szalad az idő, már csaknem hároméves modell a Volkswagen Golf VII, ám ennek ellenére nem mondhatjuk, hogy a mára a márka teljes arculatát meghatározó, az MQB-platformot is behozó kompakt frissítésre szorulna. Viszont alighanem fog kapni, hiszen a konkurensek közül tavaly megújult a Ford Focus, idén jön az Astra K, tartani kell a lépést.
Hirdetés
Még akkor is, ha a forma egyáltalán nem korosodott meg. Ám el kell tudni mondani a Golfról is, hogy új, tartani kell, felül kell múlni az eladási számokat. Gyári információ és kép egyelőre nincs arról, hogy mikor, milyen újításokkal jön a frissített Golf, ám elképzelések már láthatók. Az RM.Design az alap ötajtós mellett a GTI verzió új fizimiskáját rajzolta photosoppolta meg.
Enyhén módosított frontot láthatunk, a Passatról és a friss Touranról ismert vonalakkal, természetesen akár teljes egészében ledes, új fényszórókkal. Az RMDesign képei szerint a GTI talán kevésbé agresszív megjelenést kap, de a változások tényleg minimálisak elöl és persze hátul is. Persze egy rossz szavunk nem lehet az elképzelt Golf-frissítésre, a forma továbbra is harmonikus, a módosított lámpák valóban naprakészebbé tehetik a Golfot. Azt persze a jövő és a Volkswagen fogja eldönteni, hogy pontosan mikor és miként fog megújulni a továbbra is jól fogyó Golf. A kategória európai vezetője minden bizonnyal nemcsak megjelenésével, hanem még takarékosabb motorokkal, extrakínálatával is frissülni fog - ha a gyártó azt elérkezettnek látja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?