Így nézhet majd ki az új BMW X6

Virtuálisan már megálmodták a SUV-kupé utódját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nikita Aksyonov nem tétlenkedik. Alig telt el egy kis idő az új BMW X5 bemutatása óta, és az orosz dizájner máris átrajzolta kupé formájúra a szabadidő-autót.


Múlt héten mutatták be a BMW X5 legújabb generációját, amely után Nikita Askyonov nagyon gyorsan megrajzolta a képzeletbeli X5 M változatot is, és ha már így belelendült, néhány nappal később elkészült az X6 is.
Hirdetés

Elöl minden maradt az eredeti, a változások a B-oszlop mögött kezdődnek. Megváltoztatta természetesen a tető ívét, ugyanakkor a hátsó lámpatesteken nem módosított, ahogy a diffúzor szerű burkolatot és a kipufogóvégeket is érintetlenül hagyta. Valószínű egyébként, hogy már nem kell sokat várni az új X6 hivatalos bemutatására, hiszen a jelenlegi modell már a negyedik éve a piacon van. Ezért egy-két év múlva esedékes a generációváltás, így talán már jövőre láthatunk róla hivatalos képeket. Az új X6 szinte biztos, hogy a moduláris CLAR padlólemezre épül majd, ahogyan az X5 is. Az erőforrások terén is előreláthatólag az X5 motorjait kaphatja, köztük a V8-as 4,4 literes egységet is, amely 600 lóerővel hajtja majd az X5-öt és feltehetőleg az X6-ot is. Amikor megérkezik a kereskedésekbe, akkor már nem csak a Mercedes-Benz GLE és a Range Rover Sport lesz az ellenfele, hiszen addigra megjelenik az Audi Q8 is az utakon.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?