Így nézne ki a Lancer Crossover Coupe

A Mitsubishi Lancer SUV változatát fedték fel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy új koncepció mindig érdekes, főleg ha egy már ismert modell újragondolásáról van szó. Jelen esetben megint a Mitsubishi Lancer került átdolgozásra a mai divat szerint.


A Mitsubishi jelelegi modellpalettája már kevésbé teljesítmény-, illetve sporautó-orientált, mint régen, nincsenek sem Evo-k vagy éppen 3000GT-k. Az igény most más diktál, népszerűek a C-szegmensből érkező hatchbackek, és szintén közkedveltek a crossoverek és az SUV-k. A Mitsubishi talán a Lancer újragondolásával próbálhatná meg ezt a két kategóriát valamilyen módon egyesíteni.
A művész, Tigran Lalayan egy olyan crossover kupét képzelt el, amely tökéletesen megállná a helyét a japán gyártó kínálatában. Persze a rajzok alapján - a vékony hűtőrácson kívül - nem sokat tudunk meg az elképzelt Lancer szedánról, viszont az egyből látszik, hogy sok elem lett átemelve az elfeledett 2017-es e-Evolution koncepcióból.
Hirdetés

A ledes fényszórók igen futurisztikusan néznek ki, a hátsó lámpák pedig szinte beleolvadnak a karosszériába. Az alkotó egy olyan verziót is megrajzolt, amely a Mitsubishi rali múltját idézi a szegecselt sárvédő-szélesítésekkel, a nagy kerek ködlámpákkal és egy jókora hátsó spoilerrel, persze mindezt modern és friss vonalakkal. Hogy ezekből a koncepciókból megvalósít-e bármit a ma már részint a Renault-Nissan tulajdonában lévő, s így a "szövetségbe" tartozó gyártó, az több mint kérdéses.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?