Így takaríthatod le a havat pillanatok alatt az autódról!

Ennél egyszerűbben nem nagyon tudod letakarítani az autóról a havat!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha jól látom az időjós oldalakon, akkor szinte az egész ország fehérbe borult. Ez egyben azt is jelenti: ma sokan arra ébredtek (és holnap is arra fognak), hogy vastag hóréteg borítja az autójukat. Itt egy tipp a letakarítására!


Sokan káromkodva veszik tudomásul, hogy behavazódott a táj, de tegye mindenki a szívére a kezét. Azért mélyen valahol mindenkit megérint a havazás látványa, pozitív érzelmeket keltve. Még, akik nem szeretik a hideget, ők is a jó meleg házikóból, vagy lakásból csodálattal nézik, ahogy a hókristályok földet érnek. Aztán persze el kell indulni, a következő pillanatban pedig már a hóval vastagon borított autó előtt korántsem olyan mókás a helyzet.
Hirdetés

Téli gumi ugye az autón? Sapka, sál, kesztyű, nagykabát fel, kefe, rongy, jégkaparó és egyebek a kézbe, majd jön a percekig tartó takarítás a fagyban, ha a szabadban parkolt az autó. Kinek kell ez az egyáltalán nem kellemes hajcihő? Elő a lombfúvóval és másodpercek alatt kész a művelet!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.12.16. at 18:39
    Permalink

    akkor lenne az ultimate, ha levinné a hóréteg alatt ráfagyott jeget is (meleg levegőt fújna 😀 ) és mehetne akksiról is 🙂 és ne legyen nagy 😀

Vélemény, hozzászólás?