Így vegyél és így NE vegyél autót. Hibridek vs. benzinégetők

Hedonista benzinégetés és spórolós hibridek a legfrissebb podcastban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Minden ötödik magyar elkövet valami hibát autóvásárláskor. Kielemeztük a témát és szót ejtettünk a Toyota leköszönő és legfrissebb hibrid Yarisáról, de egy 510 lóerős BMW-ről is hallhatsz tőlünk.


Kicsit ellentmondásosra sikerült a legfrissebb podcast adásunk. Még mindig egy benzinégető dinoszaurusszal járok, miközben Mátyás a legújabb hibrid Yaris élményeit eleveníti fel, András pedig a leköszönő hibrid Yaris sportosabb verziójának kulcsát tudhatja éppen a zsebében. Melyik a hatékonyabb, miért jó mégis a búcsúzó Yaris hibrid és mit tud a BMW X4 M Competition, ami miatt alig térek még mindig magamhoz? Fogadjátok szeretettel legfrissebb podcast felvételünket, amelyben szót ejtünk az említett autókról, van benne spórolás és hedonista benzinégetés is, valamint egy sokkal forróbb és mindenkit érintő téma is.
Hirdetés
Tudtad, hogy minden ötödik magyar követ el valamilyen hibát autóvásárláskor? Erről a héten már írtunk, de az ismétlés semmiképp sem árt! Tavaly több mint 800 000 használtautó adás-vételt bonyolítottak le Magyarországon és valószínűleg mindenkinek megvan a saját sztorija, élménye, ami kellemes, vagy kellemetlen. Nem szabad egy-egy hirdetés alapján beleszeretni egy autóba, sose induljunk el úgy autót venni, hogy előre eldöntjük, hogy el is hozzuk. Ez egy óriási hiba lenne! Én mondjuk így vettem autót, szerencsére nem fáztam rá, de másnak nem ajánlanám. Mátyás sztorija kicsit cifrább a Priusról, ami után a két Peugeot iOn személyes megtekintés nélküli megvétele már nem is tűnik akkora kockázatnak. Érdekel a történet egyenesen főszerkesztőnktől? A legfrissebb podcastban - alább - meghallgathatod!

Korábbi podcastjaink itt találhatók
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?