Így vidd haza a karácsonyfát, ha szupersportautód van

Egy kis kreativitással akár egy sportkocsiból is praktikus szállítójármű lehet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Van az úgy, hogy a feladatra nem a legalkalmasabb négykerekű áll a garázsban, ám ahogy a mondás is tartja, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Karácsonykor sokakra komoly feladat hárul, mivel aki a valódi fenyőre voksol, annak bizony meg kell küzdenie a hazaszállítás nehézségeivel. A fenyőfa méreteit persze érdemes a rendelkezésre álló szállítójármű méreteihez igazítani, de némi kreativitással kitolhatóak az autónk korlátai. Hasonló gondolat járhatott a Vaydor G35 tulajdonosának fejében, amikor sportkocsijával indult fát vásárolni.
Hirdetés
A kabin szűkössége és a nyitható tető hiánya miatt a fát esély sem volt az autó belsejébe helyezni, így csak a külsőn juthatott hely az örökzöldnek. Azonban a fenyő nem a tetőre került, hanem a méretes hátsó légterelő alakult át csomagtartóvá, ami tökéletesen alkalmas a karácsonyfa elhelyezésére. A tervezők vélhetően erre a funkcióra nem gondoltak, de a széles szárnyra remekül felfekszik a karácsonyfa, a Vaydor G35 szélessége miatt pedig még egy két méteres fa sem lóg túl a karosszérián. A Vaydor G35 nem nevezhető önálló típusnak, csupán egy átépítő készletet takar, amivel az Infiniti G35 alakítható át. Az alábbi videó készítője 58 részen át mutatja be, hogyan is készíthető Infinitiből Vaydor, a munka hosszadalmas és bonyolult, többek között G35 karosszériáját szét kell vágni, csak ezután passzol rá Vaydor ruhája.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?