Ilyen, amikor a rendőrnek van egy jó ötlete

Nehezen, de elkapták a rendőrök a BMW-st, csak kellett hozzá egy kamion

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rend éber őreit minden filmben fánkzabáló, tohonya és buta embereknek állítják be, ám a valóságban ez messze nem így van, élelmesek, és általában van megoldásuk.


Ez a BMW-s épp azon van, hogy a márka remek hírnevét tovább öregbítse, ám most tekintsünk el attól, milyen autóval is van a főszereplőnk, valószínűleg bármi mással megtette volna ugyanezt. Csehországban járunk, de az előtörténetről sajnos nem tudni sokat, így az sem tiszta, miért kergetik a rendőrök, de elég nagy erőkkel próbálják elkapni, így vélhetően nem csak gyorshajtás áll a történtek mögött. Mi már ott csatlakozunk a történetbe, ahol nagy sebességgel üldözi egy rendőrautó, az üldözés vége csavaros.
Hirdetés

Fánkzabáló, lusta, lassú felfogásúként élnek a rendőrök a közéletben, erről azért nagyban tehetnek a Taxi filmek is, ám a való életben ez nem így van. A legtöbb helyzetre találnak megoldást, itt például bármiféle speciális eszköz, vagy harcjármű nélkül kellett megoldaniuk a helyzetet, amit végül egy kamionnal oldottak meg, még épp időben utasították a sofőrt, hogy álljon keresztbe az úton a vontatmánnyal. Nem volt esélye az üldözöttnek, pillanatok alatt kikapták az autóból, földre vitték, majd bilincset kapott a sofőr és utasa is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?