Ilyen, amikor Alonso és Massa játszik

Közönséges autóban a Ferrari sztárpilótái. A közönséges autó egy 458 Italia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ferrari F1-pilótái egymást is jól megautóztatták a 458 Italiával, s amint látható, még Massa és Alonso is retteghet ám az anyósülésben.

Még a holtszezont záró teszten történt, hogy a Ferrari sztárpilótái közönséges utcai 458 Italiára cserélték az F1-versenygépet, s azzal autóztattak meg néhány szerencsés meghívottat a barcelonai pályán. Plusz egymást.
Előttük a tesztsofőr De la Rosa kacsázott, s amint az alábbi videóban látható, jól elszórakozgattak az 570 lóerős sportkocsival. De persze csak akkor, amikor a volán mögé pattanhattak, mert az anyósülésben mindkettejük arcára - jeges és jogos rémület - ült ki a jobb egyben teljesen másként érezhető és gyomorforgató tempótól és erőhatásoktól. Alonso amúgy szokása szerint agresszívan, Massa finomabban, de nagyon gyorsan tolta - adtak azért nyilván a látványnak is. Az is mókás, hogy - bizonyosan utasításra - olaszul beszél a spanyol és a brazil, s a szívó V8-as zenei aláfestés sem utolsó.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.30. at 05:46
    Permalink

    Ezt még nekik is szokni kell! Fele annyira tapad, gyorsul, lassul és kétszer olyan nehéz. Jó nézni, amint a világ legjobb pilótái játszanak. 🙂

Vélemény, hozzászólás?