Ilyen, amikor dalban istenítenek egy Ladát!

Már most az év videóklipje a Lada Priora himnusza!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fel kellett csapnom az orosz-magyar szótárt, hogy ne maradjon titok az alábbi nóta címe. Szépen kiszótáraztam és jött a döbbenet!

Lada Priora, a legmegbízhatóbb barát. Szerényen csak ennyi a címe annak az orosz dalnak, ami lényegében egy Lada dicsőítés. Már nem mai csirke a videóklip, de azért érdemes belehallgatni, illetve belenézni, még akkor is, ha nem érted a nyelvet. Nekem is a szótárhoz kellett nyúlnom, gyorsan előkapartam a dalszöveget is a világhálóról. Ha nem haragudtok, akkor most eltekintenék a teljes fordítástól, de olyan szóvirágokkal ékesítették a Priorára utalva, mint például a lopakodó párduc és az oroszlánszív, de olyan szófordulatok is elhangzanak benne, hogy lehetetlen utolérni, na meg dübörög a basszus és ragyognak a xenonok. Jó szórakozást hozzá!
Hirdetés

Ja, és ha valaki ezek után szégyenkezne, mert nem tudja, mi az a Lada Priora: nos, ez a 110-es átmaszkírozott változata, amit 2007-ben kezdtek gyártani 1,6 literes 98 lovas, illetve 1,8 literes, 120 lóerős benzinmotorokkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?