Ilyen, amikor szétszaladnak a lovak egy izomautóban!

Nem ritka látvány egy fékevesztett Mustang Észak-Amerikában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Milliószor is feltehetjük a kérdést, hogy mit ér az erő, ha nem uralod, sokan mégsem tanulnak mások hibáiból.

Időről-időre mindig felbukkan egy videó egy Mustang sofőrről, aki túlvállalja magát. A GT tesztjében meg is említettem, hogy az ESP-t offolva elővigyázatosabbnak kell lenni. Ám ezt az elővigyázatosságot úgy tűnik sokan mellőzik a világnak azon a felén, ahol a Mustang szinte népautónak számít. Nevezetesen Észak-Amerikában.
Hirdetés
Legutóbb a kedves kanadai égbolt alatt pörgettek meg egy vadlovat, persze nem szándékosan. Nem is lett jó vége, de szerencsére senki nem sérült meg. Vagyis a sofőr büszkeségén kívül nem volt áldozat. Igaz az autót kicsit megkóstolta egy oszlop is, de a kár nem tűnik jelentősnek. Pedig nem is akármilyen Mustangról van szó! A fekete masinában nem nehéz ráismerni a Shelby GT350-re. Amelyben még erősebb V8-as motor dübörög, szóval még inkább észnél kellene lenni. Ugyanis a még erősebb ebben az esetben azt jelenti, hogy 526 lóerőt kell megzabolázni. Márpedig ennyi erő még az egyenes úton, egy gázfröccsre is képes meglepetést okozni a rutintalan kezeknek és lábaknak. Nézd meg te is a saját szemeiddel a tipikusan mustangos esést-kelést az alábbi videóban.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?