Ilyen autó kéne, vita nincs

WaterCar Panther: garantáltan becsajozol

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kabrióval gurulni a vízhez, s ott átülni egy motorcsónakba? Smafu. Derék amerikaiak, jó hazafik új kétéltű járművet mutattak be didikkel és meglepően komoly tempóval.


Komoly 44 mérföldes, azaz több mint 70 km/órás sebességre képes a WaterCar Panther. Vízen. Szárazföldön meg majdnem a 130-at is megfutja. Kaliforniai alkotói szerint a Jeep Wranglert idéző kétéltű járművük a kategória leggyorsabbika (motorja Honda-féle 3,7 literes V6-os), de mindegy is, hogy pontosan mennyi az annyi, a videó szerint hatalmas királyság és garantált becsajozó-bepasizó a különben hátul hajtó, 4 fokozatú manuális váltós, négyszemélyes, az átváltozást 15 mp alatt végrehajtó gépezet. Figyelem és vigyázat, a klasszik, nagyon amerikai és very happy reklámfilmecskében fedetlen keblek is felbukkannak. Meg lövések is eldörrennek. És még 1000 dollár is nyerhető egy igazán remek ötletért cserébe, hajrá.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?