Ilyen az, ha két babakék Ferrarid van egy garázsban

A márkahűség csimborasszója: két La Ferrari egy garázsban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Harry Cheung szerencsés fickó: a világ legkedveltebb szuperautói közül neki kettő is áll a garázsában.

Hogy egészen pontosak legyünk: a tulajdonosnak egy-egy Ferrari La Ferrari kupé, valamint egy La Ferrari Aperta áll a rendelkezésére. Amiket az Aston Martin színkatalógusából választott babakék árnyalattal varázsolt teljesen egyedivé.
Az autók átfestését, és a matt árnyalatot egy olaszországi manufaktúrában oldották meg, miután a Ferrari hajthatatlan volt a járgányok speciális színezését illetően. Szerencsére a manufaktúra munkatársai nem voltak szívbajosak, így Cheung igazán egyedivé varázsolhatta az amúgy sem hétköznapi gépeket.
Hirdetés

Ha esetleg Kaliforniában jársz, tartsd nyitva a szemed, mert Cheung viszonylag gyakran hajtja meg az autóit az utakon, nem őrzi hét lakat alatt a garázsában, kiállítási tárgyként őket. Bár annak sem lennének utolsók.
Sőt! A Pikes Peakről jól ismert versenyzőnek is átadta a kulcsokat, hogy a Thermal versenypályán lépjen oda egy kicsit a gázra – mindkét autójában! Ahogy azt az alábbi videón is láthatod…
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?