Ilyen, ha valaki álmodozik

Így nézhetne ki az új Toyota Supra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Toyota Supra negyedik generációját sokan szerették, és egy stockholmi srác most megmutatja, ő milyennek képzeli el a jövő sportautóját a japán gyártótól. Mi a Toyota helyében vevők lennénk az elképzelésre.


Ahogy Andreas Fougner a blogjában fogalmaz, ő 3D művész, és jelenleg az EA Dice munkatársa Svédországban, egészen pontosan Stockholmban. Számítógépes grafikai fejlesztésekkel foglalkozik, és imádott hobbija az autótervezés - ezzel a területtel kapcsolatos legújabb próbálkozása is.
Behatóan tanulmányozván a Toyota és a Lexus legutóbbi sportos modelljeit, készített egy formai koncepciót a Toyota Supra lehetséges, következő generációjaként, amely 2014-re akár gyártásba is kerülhetne, ám valljuk be, erre igencsak halovány esély mutatkozik, ha egyáltalán beszélhetünk ilyesmiről. A Toyota most leginkább a Subaruval közös FT-86 II véglegesítésével van elfoglalva, pedig Fougner ötletében szemlátomást van spiritusz, a srác remekül ráérzett a lényegre. Mint írja, szerette volna kedvencét, a negyedik generációs Suprát átmenteni a jövőbe, így a C oszlop körüli rész hasonlatossága nem véletlen, ugyanakkor az FT-86 II és a Lexus LF-A is nagy hatással volt rá, továbbá egy korábbi Toyota tanulmány, az FT-HS.
Mi a Toyota helyében elgondolkodnánk a dolgon, persze, könnyen beszélünk, hiszen a fejlesztés költségei nem a mi zsebünket terhelnék.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?