Ilyen is lehetne a következő, már 300 lóerős Opel Astra OPC

Virtuáltuning: grafikán az új Opel Astra OPC

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Új Opel Astra K megosztotta az autórajongókat. Van, akinek nem annyira tetszik, de majd az új és könnyebb, sőt erősebb OPC rendet tesz.


A francia Virtuel-Car elkészítette a K szériás Opel Astra OPC fantomképét. A nem hivatalos grafikán, a múlt héten leleplezett újgenerációs, ötajtós Astra lett átgyúrva háromajtósra és az egy mérettel kisebb Corsa OPC díszítőelemeivel lett kicsit morcosítva.
Az alap Astra tágasabb az előző szériánál, és ami a legfontosabb, hogy a gyár szerint könnyebb is az elődjénél, de lehet lelkesedni a ledes fényszórójáért is, ha a forma esetleg nem jött be. Van, aki szerint az elődhöz képest kevés benne a plusz, szerintem viszont éppen ebben az összefotosoppolt OPC-ben nincs annyi extra, mint például az elődjében. Mindegy, majd a gyári, az igazi dögösebb lesz. És mivel az egész sorozat könnyebb, de merevebb karosszériát kap, potensebb hot hatch lehet az új OPC. Ha az eddigi 280 lóerő helyett tényleg 300 lóerő körülire húznák a teljesítményét, azzal az Opel végre utol tudná érni a Volkswagen Golf R-t és a Ford Focus RS-t.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?