Ilyen lehetne a Mitsubishi Lancer EVO 11. generációja!

Sajnos csak egy virtuális ábrándozásként született meg az EVO XI

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy bizonyos Enoch Gonzales játszadozott el a gondolattal, milyen lenne a Mitsubishi Lancer következő generációja.

Nem csak a sportváltozatot rajzolta meg a virtuáltuner, hiszen előszőr szimplán a Lancer következő generációjáról ábrándozott kicsit. Már az is érdekesre sikerült, de látva az EVO XI általa elképzelt vonalait, szinte sajnáljuk, hogy nem a Mitsubishinél dolgozik a srác. Ha rajta múlna, akkor az új Lancer már 2023-ban a márkakereskedésekben várná a vásárlóit és az EVO sorozat is tovább folytatódna a 11. generációval. Ám ez jelentősen eltérne a „polgári” változattól. Sokkal agresszívebb fényszórókat rajzolt a számára. Emellett a raliversenyek ihlette, köralakú ködlámpákkal is felvértezte, amelyek a hatalmas hűtőrács alsó szélein kaptak helyet. Az első lökhárító két szélére is jutottak nagy légbeömlők, de a splitter is látványos, illetve a motorháztetőbe is vágott egy „légzőnyílást”.
Hirdetés
Matt fekete BBS felniket képzelt az autó alá, hátra pedig az elmaradhatatlan szárnyat, tekintélyes méretekkel. Oldalnézetből nem marad észrevétlen a hasonlóság a Civic Type R modellel, de hátul teljesen egyedi az EVO XI. Még az alapváltozattól is nagyban eltérnek a hátsó fények. Persze a diffúzorról sem feledkezett el a rajzoló, illetve négy vaskos kipufogóvéget illesztett ide a hibátlan EVO hangulatért. Azonban a valóság az, hogy a Lancer Evolution feléledésére vajmi kevés az esély.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?