Ilyen lehetne az új Opel Corsa OPC

Opel Corsa OPC nem hivatalos digitális grafikán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Opel Corsa ötödik generációja most mutatkozott be, s a virtuáltuner máris kezelésbe vette. Valószínűleg lesz OPC, akár ilyen is lehet.


Az új Corsát megmutatták, s bár szerkezetileg közel van az elődjéhez, nagyon sok ponton átdolgozták. Újak a motorjai, és bár eddig nem mondtak róla semmit, biztos lesz belőle erősebb változat. Az Opel OPC és a brit Vauxhall VXR változatokat ha elkészítik, biztos erősebbek lesznek az eddiginél. A Corsa D OPC 192 lóerős volt, de az 1.6-os turbómotorja a Nürburgring Editionben 210 lóerőt tudott. X-Tominak a kis Corsa felöltöztetésével - laikusként mondom - talán nem volt sok gondja. Csak az orr-részt és az oldalsó íveket kellett átkopíroznia a régebbi modellre. A sportosítás hasmagasság-csökkentést, a kerékíveket kitöltő látványos könnyűfém felniket és jó mélyre lógó kötényeket jelent. A még csak digitális grafikán létező Corsa OPC lámpái és motorházteteje az idei új modellé. Az oldalsó "penge" vonal talán egy kicsit sok lett, de aki feltűnő és erős Corsára vágyik, annak tuti bejön.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?