Ilyen lesz a friss Skoda Karoq

Skicceken már látható a megújult Karoq

Néhány napja bejelentették, hogy hamarosan leleplezik a Skoda Karoq ráncfelvarrás utáni vonalait. Ám, hogy addig is csillapítsák a kíváncsiságunkat, most két skiccet is mutattak róla.

Mindig csalókák a skiccek, elnagyoltan mutatják a változásokat, de azért leszűrhető néhány biztosnak tűnő változás a Karoq arcán és hátsóján. Elöl markánsabbá válik az orra, szélesebbre rajzolták a hűtőmaszkját, amelyben dupla lamellák kaptak helyet, a keretet pedig hatszögletűre módosították. A fényszórók keskenyebbnek tűnnek, a formájuk is változott egy kicsit, de megmaradt a kettős tagolás a különálló ködlámpákkal. Hátul a nagyobb légterelő a feltűnő, illetve a diffúzor hatású díszbetét próbálja szélesebbnek láttatni az autót. A hátsó lámpák itt is keskenyebbek, új formát öltöttek, de azért megtartják a jellegzetes C-formát. A Skoda SUV palettájának középső darabját egyébként 2017 óta gyártják, így valóban megérett a frissítésre, élőben pedig november 30-án mutatják meg.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?