Ilyen lesz a közeljövő városi autója?

Peugeot Urban Crossover Concept

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha egyelőre csak tanulmányként is, de kompakt crossovert mutatott be a Peugeot a Pekingi Autószalonon. Nem kérdés, hogy megvalósul-e.


Ahogy a Mokkával az Opel a Corsa, illetve az EcoSporttal a Ford a Fiesta, úgy az egyelőre az Urban Crossover néven futó koncepcióval a Peugeot a 208 alapjaira épített egy trendi kis álterepjárót, mondván ilyesmi négykerekűvel (is) képzeli el a közeljövő nagyvárosi közlekedését.
Az embertömegileg stílusosan a Pekingi Autószalonon bemutatott "208 SUV" hossza 4,14, szélessége 1,74 méter, azaz alig igényel több (parkoló)helyet egy kisautónál, miközben annál robusztusabb, hasmagassága és vezetői pozíciója emelt - mint például a 3008-asnak is.
Hirdetés

Egyéb részlet, konkrétum még semmi, állítólag még nagyon az elején tartanak a fejlesztési fázisnak, s csak azt vizsgálják, tetszik-e a terv a népeknek. Nagy összegben ne fogadjunk rá, hogy aztán a fiókban végzi.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?