Ilyen lesz a Renault Austral műszerfala, nem ismerős valahonnan?

Az elektromos Megane crossovertől "lopja" a belterét a Kadjar utódja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meg vannak számlálva a Kadjar napjai, már az utód is úton van Austral néven. A Renault most újabb részletét villantotta meg - mutatjuk, milyen lesz a beltere a hivatalos skiccek szerint.

Végre nem csak a külsejét ismerhetjük meg a hamarosan bemutatásra kerülő Renault Australnak. Azt már régóta tudjuk, hogy így fogják hívni az új crossovert, méreteit és arányait pedig az utakat elárasztó álcázott tesztautórengeteg leplezte le, melyekről először ebben a decemberi, majd ebben a januári cikkünkben számoltunk be. A gyártó azt ígérte, hogy már tavasszal árulni fogja a modellt, így valószínűleg túl sok teaser már nem lesz a bemutató előtt, még az is lehet, hogy a mostani, az Austral belterének dizájnját megvillantó skicc az utolsó részlet a teljes autó leleplezése előtt.
Hirdetés
A műszerfaldizájn az új Megane E-Tech 100% Electric villanycrossoverből lehet ismerős, a kormány és az "L" alakú képernyő is a jövő Renault modelljeinek az irányvonala. A 24,3 colos képernyőkön a gyártó állítása szerint a funkciók 90 százaléka egy-két kattintással elérhető lesz, az OpenR Link rendszer pedig Android Auto és Apple CarPlay kompatibilitása mellett Google térképpel és Google keresővel is rendelkezik majd. Összesen több mint 30 liternyi tárolóhelyet ígér a beltérben a Renault, ami már a múlt egyterűinek ezen adatát idézi. Állítólag a belsőégésű motoros hajtás ellenére is villanyautósan sík lesz az utastérpadló, illetve a hátsó üléssor síneken mozog majd, de ezekre a részletekre még várni kell, ha látni is akarjuk őket. Egy biztos, az Austral nem csak az elődjénél kap összességében jóval modernebb hatású kabint, hanem a rokon Nissan Qashqainál is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?