Ilyen lesz a Suzuki-féle Nissan Juke

Fényt kapott a legújabb Suzuki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még csak koncepció az új SX4-nél egy számmal kisebb Suzuki iV-4 crossover, de annak ígéretes, s már nem csak a körvonalait látjuk. 2015-től Esztergomból jöhet.


Milliószor írtuk már és még fogjuk is, hogy gombamód szaporodnak a kisméretű, szép magyarul szubkompaktnak becézett crossoverek. Mert az úttörő Nissan Juke roppant sikeres lett, s mert ez az a szegmens, amiben bőven van még növekedési potenciál. Így gondolkodhat a Suzuki is, s hozza 2015-ben az SX4 S-Crossnál egy számmal kisebb, most Frankfurtban iV-4 Concept néven bemutatott mini-álterepesét. Az árnyékát átlépve.
Hirdetés

I, mint individual, egyedi, mert különböző külső-belső elemeivel divatosan személyre szabható lesz (tessék csak megnézni a lenti videóban). V, mint vehicle, autó, 4, mint 4 (hajtott kerék). Vélhetően tehát készül belőle Allgrip összkerékhajtású változat is, opciósan. Az autó hossza/szélessége/magassága 4215/1850/1665 mm, szóval kicsi azért nem lesz, de ennyire látványos sem, mint ahogy a demókocsi pózolt a megvilágított hűtőrácsával, 20 colos színes kerekeivel, szúrófénnyel a tetején és csíktükrökkel az oldalán...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 23:09
    Permalink

    Nos, ez a méret a 2006- os SX 4 mérete, akkoriban is hasonlították a Duke-hoz, mint kategóriatársat, bár más a2 autó filozófiája.Nagyon ütősnek tűnik, bár az árazás sokat számít. Nekem kéne, bár a mostani SX4gyel elégedett vagyok, eddig még mindig elég volt a családnak. Duke viszont nekem nem elég nagy.Az orr engem az utolsó Jimnyre emlékeztet. Kiváncsi vagyok a belméreteire. Én ennek hagytam volna az SX4 nevet, ugyanaz a kategória

Vélemény, hozzászólás?