Ilyen lesz az új Lexusok feneke?

Drasztikus változáson mehet keresztül a Lexus dizájnirányzata, itt az első új modell

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sötét fotókat mutatott a Lexus az érkező fényes jövőről, amiben a jelenlegi formanyelv már csak nyomokban fog megjelenni.

Tavaly decemberben már híresztelte a Lexus, hogy érkezik az új elektromos jövő. A UX után egy dedikáltan elektromosnak készülő modell lesz a Lexus következő villanyautója, mely nem csak a márka filozófiáját, de az arculatát is alaposan átalakítja. Decemberben kaptunk már fotót egy tanulmányautó orráról, amin még felfedezhetőek a Lexus jelenlegi formavilágának jegyei, mint az erősen szűkre szabott fényszórók és a hatalmas, orsó formájú hűtőmaszk.
Hirdetés
Most újabb fotót mutattak a jövevényről, ami minden bizonnyal még csak egy tanulmányautót rejt. Nagyon új vonalakat láthatunk megvillanni a sötétben és mindannyian fellélegezhetünk, hogy a Lexus egy elegáns és sportos, lapos modellel készül, azt még nem tudni, hogy kettő, vagy négy oldalajtóval. A hátsó rész egészen letisztult, egy LED csík köti össze a két fényszórót, mint az UX esetében, így ez vélhetően több modellen is megjelenik majd a jövőben. Érdekes a hátsó ablakra húzódó középső vonás a tető felől, valamiféle antennával. Előfordulhat, hogy ez már a Lexus önvezető rendszereihez tartozó egyik szenzor beépítésének az elegáns megoldása lesz. Az új tanulmányautóról ezen a két fotón túl egyelőre nem tudni semmit, de nagy valószínűséggel még idén látni fogjuk teljes fényében.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?