Ilyen Lexusa csak egy 100 esztendős úrnak van

Saját modellt kapott 100. születésnapjára a Lexustól

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Állj meg egy pillanatra! Íme egy emberi gesztus és egy csodálatos pillanat az autósvilágból. Saját LS-t készített 100 éves ügyfelének a Lexus.


16 év alatt a 25. Lexus modelljét vásárolta az épp idén 100 éves Barry High, ugyanabban a brit cheltenhami márkakereskedésben vette az összeset. A Lexus UK ezért úgy gondolta, hogy egy olyan különleges ajándékkal lepi meg hűséges vásárlóját, amiről mindenki csak álmodna. A 100 éves kuncsaft ugyanis nem csak egy sima, az általa választott szürke színű, bézs bőrözésű, hosszított tengelytávú Lexus LS 600h hibrid bálnát kapott, hanem egy külön számára készített, egyetlen darabos limitált szériát. Ez lett a Lexus LS 600h L Centenary Celebration Edition, amit egy sorszámozott krómbiléta, a néhol feltüntetett 100-as számok és az autó oldalán végighúzott csík különböztet meg a hagyományos modellektől.
Hirdetés
A Lexus LS-ből egyébként épp nem rég mutatkozott be az új generáció, Barry Úr viszont még az előző generáció hibridjéből rendelt, amit egy 5,0 literes V8-as hajt, 445 lóerő teljesítménnyel. Persze nem a jótékonysági szolgálataiért brit lovagrendet is viselő idős megrendelő terelgeti majd a pacikat, mostanában sofőrrel járkál inkább. Azonban ilyen nagyszerű kitüntetések mellett ki sajnálná tőle? "Barry évek óta nálunk rendeli Lexus modelljeit," - tette hozzá a márkakereskedés eladója - "a Lexus pedig ezzel a különleges gesztussal szerette volna ezt megköszönni neki. Barry készségesen el is fogadta az ajánlatot. Az autót lepel fedte az átadó ünnepségen, az eredmény pedig úgy látszik, nagyon boldoggá tette."
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?