Ilyen Mustang még nem volt Legóból!

Ken Block egyik „gyermeke” Lego formát öltött

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gondolom sokak emlékezetébe beleégett a Hoonicorn Mustang. Az egyedi autót most egyedi Lego változat követi.

Legutóbb az életnagyságú Lego McLaren Sennára csodálkoztunk rá, de most megérkezett egy emberi léptékű masina is, amellyel akár játszani is lehet. Feltéve, ha az alkotója elárulja az összerakás „képletét”.
Hirdetés
Lachlan Cameron ugyanis a Hoonicorn néven ismert 1400 lóerős Mustang kicsinyített mását építette meg a Lego kockákból. Mesteri szinten! Minden darabot már meglévő Lego építőkészletekből kölcsönzött szóval nincs egyetlen egyedileg legyártott Lego darab az autóban, kivéve persze a festést és a „krómozást” némelyik alkatrészen. Cameron alkotásában ott a gyönyörűen kialakított V8-as motor, benne a mozgó dugattyúkkal, de a differenciálművek és a váltókar is mozgatható és természetesen nyithatók az ajtók is. Cameron persze nem ma kezdte a „szakmát”. Már három éve készít különleges Lego konstellációkat. Minimum egy hónapig készül egy-egy alkotása, de volt már, amelyen 3 hónapig dolgozott. Az egészben pedig az a legszebb, hogy örömmel megosztja az érdeklődőkkel az építés lépéseit!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?