Ilyet csak a nindzsák tudtak, de nekik nem volt Skodájuk

Elkapta a nyílvesszőt repülés közben, de még hogy!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Úgy tűnik, a Skoda is felszállt a fura Guinness világrekordok vonatára, most egy kifutópályán csináltak olyat, amit még senki más. Kellett hozzá egy íjász, egy tetőablak és egy Octavia RS.


Ha épp nincs elég felhajtás egy márka körül, akkor kierőszakolják, erre a legegyszerűbb megoldás, amit a Land Rover csinál talán a legsűrűbben, ha valamilyen furcsa helyzetbe helyezik az egyik autójukat. Ha már rekorddöntés is van benne, már megérte, hisz csináltak valamit, amit más még nem, most a Skodánál volt a staféta, meg is tették, amit lehetett és még hasonlót sem láttunk.

Hirdetés

Kellett hozzá egy kifutópálya, egy Octavia, annak is a csúcskivitele, egy RS245, egy profi íjász, meg egy őrült, aki kilóg a tetőablakon és elkapja a kilőtt nyílvesszőt, menet közben. A lassított felvételen látványosan végigkövethető, ahogy Markus Haas, aki egyébként harcművész, puszta kézzel kapja el a repülő nyílvesszőt. Az íjász akkor lőtte ki, amikor a kombi mellé ért, így fel tudták venni a nyílvessző tempóját, ami azért még így sem veszélytelen, de végülis, sikerült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?