Ilyet még nem láttál! Tesla-Bogár a Porsche 911 GT3 RS ellen!

Igazi autós csemege a brutáldurva 911 és a Tesla motoros Bogár izmozása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Zseniális szópárbaj után összeméri tudását egy Porsche 911 GT3 RS és egy VW Bogár, amelybe átültették a Tesla Model S technikáját.

Mostanában előszeretettel eresztenek össze villanyhajtású verdákat belsőégésű motoros autókkal. Többnyire azért, hogy bizonygassák, mennyivel jobban gyorsulnak az azonnal érkező nyomatéknak hála a zümmögő autók. Ám most egy felettébb szokatlan párost videóztak le, ráadásul veszettül jó hangulatban. Rég láttam annyira vidám gyorsulási versenyt, mint amit a Carwow csapata hozott össze. De nézzük a felállást! Az egyik oldalon egy Porsche 911 GT3 RS: farában a négyliteres, hathengeres boxermotor 520 lóerővel és 470 Nm forgatónyomatékkal. Tömege 1430 kilogramm, szemben a kihívó 1050 kilogrammjával. Az átalakított Bogárban pedig a Teslától kölcsönzött villanymotor dolgozik 450 lóerővel, de 675 Nm forgatónyomatékkal! Nézzétek meg a küzdelmüket az alábbi videóban!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?