Íme, az új BMW M4!

A 4-es bemutatója után szinte teljes pompájában láthatjuk az M4-et is

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A 4-es megosztó formatervét még vélhetően sokáig fogjuk forró témaként kezelni, de ennél perzselőbb lehet most ez a pár fotó, amin már az új M4-et láthatjuk.

Kapott hideget és meleget is a napokkal ezelőtt bemutatott új 4-es BMW formaterve, de azt nem lehet elvenni tőle, hogy karakteres és azonnal felismerhető. Az újdonság még egy jó darabig forró téma lehet, pláne most, hogy megérkezett az első olyan fotó a csúcsverzióról, amin már majdnem teljes egészében láthatjuk. A BMW ennél több időt szokott hagyni két bemutató között, ez sem egy hivatalos fotó, vélhetően az M részleg egyik üzemében készült telefonnal, onnan a Redditre, majd a Bimmerpostra került fel, most pedig hozzánk is. Ezen már látható, hogyan is alakul át a merész formájú 4-es M4-gyé, és van jó pár olyan részlet, aminek igazán örülhetünk.
Hirdetés
Az óriási veséket vízszintes rácsozással töltik ki, ez lesz az eső ilyen BMW modell, úgy tűnik, a 4-esnél teljesen elengedték a hagyományos függőleges rácsozást. Kiszélesítik a sárvédőket, melyet meg sem próbálnak elrejteni, drasztikusan húzzák kijjebb, ami a lámpák sarkainál tökéletesen látszik. Ilyet az M2-őn láttunk először, annak is nagyon jól állt, és az M4-hez is nagyon passzol. Készült még egy fotó egy külön lökhárítóról, melyen van egy érdekesség, az oldalsó légbeömlők kitöltése más, mint a fegyveracél szürke autón látható, vélhetően valamelyik a Competition csomagé lesz. Az M4-ről és az M3-ről már pár fontos részletet is lehet tudni a technika terén. Ilyen például az, hogy motorja 3,0 literes turbós hathengeres, alapból 480 lóerővel, Competition csomaggal pedig 510-zel, ezeket már próbáltuk is az X3-ban és az X4-ben. Tudni lehet továbbá, hogy nem csak hátsó-, de összkerékhajtású kivitel is készül, ez viszont választható lesz.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?