Hirdetés

Ingyen autót ad a Mercedes a hamburgi károsultaknak

Hamburgban autókat gyújtottak fel a G20 elleni tüntetők, a Mercedes segít a tulajoknak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A hamburgi G20 csúcstalálkozót a városban élők csúnyán megszenvedik. A világ vezetőinek találkozója ellen több mint 100 ezren tüntetnek az utcákon, akik autókat gyújtottak.

A hamburgi G20 találkozó elleni tüntetésben sok autót felgyújtottak. A tűzkárok nem csak kormányzati autókat érintettek

A hamburgi G20 csúcstalálkozó tüntetőinek rongálásairól már korábban is beszámoltunk. A helyi Porsche kereskedés parkolójában gyújtottak tüzet hajnalban, mire a tűzoltók eloltották a lángokat 10 autó megsemmisült és további kettő rongálódott meg. A várost ellepő több mint 100 ezer tüntető azonban az utcákon okozza a legnagyobb károkat, a köztereken történt rendbontások során autókat gyújtottak fel, nem csak kormányzati, de magántulajdonban lévő kocsikat is, ok nélkül.

Öt család pályázhat a Mercedesnél a csereautóra, amit egy hónapra kaphatnak meg, teljesen bérmentve

Hirdetés

A hamburgi Mercedes azoknak a családoknak segít nagylelkű gesztusával, akiknek autóját tönkretették a tüntetők és feltétlenül szükségük lenne rá. Ők most pályázhatnak bármelyik helyi kereskedésben, elég besétálniuk és igazolniuk, hogy autójuk valóban a tüntetők áldozata lett, valamint bárhogyan bizonyítani, hogy elengedhetetlen az autó a mindennapi életükhöz. Nem tudni pontosan, milyen feltételeknek kell megfelelni, viszont akinek sikerül, annak a Mercedes egy teljes hónapra biztosít, V-osztályt, Vitót, vagy Citant, amely idő alatt a családnak van ideje autót vásárolni. Persze nem korlátlan, összesen öt kocsit biztosít a Mercedes, de ez is hatalmas segítség lehet néhány család számára.

V-osztály, Vito, vagy Citan lehet a csereautó, ha a család bizonyítani tudja, hogy nincsenek meg autó nélkül. Amíg szereznem másik autót, addig a Mercedesszel hidalhatják át az időt

Hirdetés

Vélemény, hozzászólás?