Ingyen bukósisak a Michelin-től

Közlekedés-biztonsági bringafesztivál a Michelin Hungáriával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A közlekedés-biztonság jegyében szervezi bringa-fesztiválját a Michelin.

Hajtsunk a biztonságra! – ezt a mottót választotta a Michelin Hungária tavaszi eseményéhez, melyet legfőbb hazai személyabroncs-gyárának városában, Nyíregyházán tart.
Mint azt Nehéz Katalintól, a Michelin Hungária kommunikációs felelősétől megtudtuk, "A Michelin számára nagyon fontos elkötelezettség, hogy a működési környezetében lévő helyi közösségek életében aktívan részt vegyen, ez a fesztivál ennek újabb példája. Hagyományt folytat, hiszen évek óta szervez a vállalat színes programokat, sportos eseményeket, melyekkel a város életét gazdagítja. A futófesztiválok után most a két keréké a főszerep, a Michelin Bringafesztivál három kerékpáros programmal várja a gyerekeket és felnőtteket."
A Junior Bike kerekezésben 5-11 éves korig, korosztályonként tekerhetnek a gyerekek egy rövidebb távot önállóan, a szervezők által ingyenesen biztosított ajándék sisakban.
A Vidám Kerekezés mindenkinek szól, aki egy tíz kilométeres távot nyugodt tempóban, Nyíregyháza legszebb zöldövezeti részén egyedül, barátaival vagy családjával szívesen megtenne.
A Bringarally-ra az edzettebbeket várják, akik nem riadnak vissza egy 64 km-es, Nyíregyháza-Tokaj-Nyíregyháza útvonaltól sem.
A kerékpáros programok a közös, örömteli mozgást hirdetik, a Michelin Bringafesztiválon nem a versengésé a főszerep. A közlekedésbiztonság azonban annál inkább fontos, ezért 14 éves korig kötelező a kerékpáros sisak viselése és az idősebbeket is erre buzdítják a szervezők. A közlekedésbiztonsági sátorban játékos feladatok, totó és rajzolás várja a gyerekeket, a felnőttek pedig egy különleges szimulátorautó segítségével próbálhatják ki, milyen hatása van az autóvezetésre a rosszul beállított abroncsnyomásnak.
Koncertek, népszerű műsorvezetők, értékes ajándékok sorsolása várja a közönséget, részletes információk, programok, térkép található az esemény honlapján, a www.michelinbringafesztival.hu weboldalon, ahol a résztvevőknek, a gördülékeny, biztonságos lebonyolítás érdekében előzetesen kell regisztrálniuk.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?